Muškarca u Prijepolju napali psi lutalice i izujedali ga: Krvavom čoveku u pomoć pritrčala samo jedna žena

20.01.2021

13:47 >> 13:49

0

Autor: L. Đ. T.

U ovom gradu je već dugo prisutan problem sa uličnim psima, koji je eskalirao u oktobru prošle godine kad je dečak bežeći od pasa, pao sa bicikla i podlet

Muškarca u Prijepolju napali psi lutalice i izujedali ga: Krvavom čoveku u pomoć pritrčala samo jedna žena
Foto: RINA

Psi lutalice napali su starijeg čoveka, sudiju u penziji, dok je šetao parkom u Prijepolju. Tom prilikom zadobio je nekoliko ujeda, a u pomoć mu je pritekla samo jedna prolaznica.

– Napala su ga dva ulična psa, čovek je pao na zemlju i počeli su da ga ujedeju, bio je krvav. Nekoliko sugrađana je nemo posmatralo ceo ovaj incident, ja sam pritrčala da pomognem. Jednom rukom sam držala svog psa od 70 kg na povocu dok drugom rukom teram dva psa koja napadaju čoveka, i pomažem mu nekako da stane na noge. Osim ove strašne situacije gde su građanina napali psi luatlice, dodatno sam bila zatačena što niko od drugih prolaznika nije pritrčao u pomoć bespomoćnom čoveku – rekla je za RINU, Mladena Brajović.

Pročitajte još:

Inače, u opštini Prijepolje već dugo je prisutan problem sa psima lutalicama koji je eskalirao u oktobru prošle godine kad je dečak bežeći od pasa, pao sa bicikla i podleteo pod automobil.

U novembru prošle godine sprovedna je akcija u kojoj je uhvaćeno deset pasa lutalica, a koji su ugrožavali bezbednost građana. Potpisan je i memorandum, između tri opštine Nova Varoš, Priboj i Prijepolje za izradu azila. Međutim, problem je još uvek itekako prisutan u sva tri mesta na jugozapadu Srbije.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti