"Dedamrazijada" u Trsteniku: Paketići za sve mališane u vrtićima

29.12.2020

08:54

0

Autor: Jovana Vrećo

Tradicija je nastavljena, uz poštovanje svih epidemioloških mera

"Dedamrazijada" u Trsteniku: Paketići za sve mališane u vrtićima
Copyright Printscreen/ Youtube

Tradicija “Dedamrazijade” u Trsteniku je, uprkos koroni, ipak nastavljena – uz poštovanje svih epidemioloških mera, opština Trstenik i Kancelarija za mlade počeli su sa podelom paketića za oko hiljadu mališana u svim vrtićima.

“Dedamrazijadu” je i ove godine organizovala Kancelarija za mlade iz Trstenika.

Nikola Milivojević, koordinator Kancelarije za mlade rekao je za Tanjug da su u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Biseri“ iz Trstenika, uspeli da obezbede paketiće za hiljadu dece.

On kaže da su nastavil tradiciju, da će preko hiljadu mališana iz vrtića i predškolskih grupa dobiti novogodišnje paketiće, a da su se Kancelarije za mlade trudili da oni budu kvalitetni.

Pročitajte još:

– Ove godine se Dedamrazijada organizuje u dosta manjem obimu zbog situacije sa koronavirusom, pa neće biti Deda mraza koji će da obilazi decu, već se paketiće podeliti vaspitaćice i učiteljice – rekao je Milivojević.

Biljana Savović, pomoćnica direktorka Predškolske ustanove “Biseri” rekla je da je Trstenik mala opština, ali sa velikim srcem.

– Zbog epidemije, ove godine ovu manifestaciju sprovodimo drugačije. Neobično i nežgodno je, ali smo mi odlučili da tih hiljadu paketića podelimo deci – rekla je Savović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike