Rehabilitacija puteva u 42 sela na istoku Srbije: U grad Zaječar do sada uloženo 1,5 milijardi direktne pomoći

27.02.2021

15:07 >> 16:48

0

Krajem ove i tokom sledeće godine biće investirano 30 miliona u postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i u izgradnju 48 kilometara kanalizacione infras

Rehabilitacija puteva u 42 sela na istoku Srbije: U grad Zaječar do sada uloženo 1,5 milijardi direktne pomoći
Copyright Foto: RINA

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović posetio je Zaječar gde je održan sastanak u Gradskoj upravi sa gradonačelnikom Boškom Ničićem i direktorom JP “Putevi Srbije” Zoranom Drobnjakom. Na sastanku je bilo reči o rehabilitaciji puteva u 42 sela na teritoriji grada Zaječara, kao i o komunalnoj infrastrukturi u gradu.

Ministar Momirović obišao je radove u Ulici Ivana Milutinovića a potom i Vojničku ulicu koja je pod rekonstrukcijom.

– Otkad je predsednik Vučić preuzeo konce u svoje ruke, grad Zaječar je dobio milijardu i pesto miliona direktne pomoći. Samo za ove četiri lokalne saobraćajnice, koje se vode kao republičke, Putevi Srbije su izdvojili dvesta dvadeset miliona dinara. Samo zajedničkim radom lokalne samouprave i republičke Vlade, mi možemo da pokrenemo standard u celoj državi, a tako je u Zaječaru – rekao je Momirović.

Kada je komunalna infrastruktura u pitanju, ministar je napomenuo da će u Zaječaru krajem ove i tokom sledeće godine biti investirano trideset miliona u postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i u izgradnju 48 kilometara kanalizacione infrastrukture.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike