Dragoslav Ilić je dobitnik stana u Beogradu na vodi: Nismo gledali izvlačenje

27.02.2021

19:50 >> 20:22

0

Autor: M.Vu

Dragoslav Ilić iz mesta Požeženo kod Velikog Gradišta dobitnik je stana na 23. spratu jedne od kula u naselju Beograd na vodi

Dragoslav Ilić je dobitnik stana u Beogradu na vodi: Nismo gledali izvlačenje
Foto: Fejsbuk

Dragoslav Ilić iz mesta Požeženo kod Velikog Gradišta dobitnik je stana na 23. spratu jedne od kula u naselju “Beograd na vodi” u finalu drugog kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”.

– Nismo gledali, bili smo kod prijatelja, sad žurim kući, zvali su me iz RTS-a. Uglavnom je to supruga slala, poslala je oko 100 koverata sa računima. Ona je mešala, slala nešto na njeno, nešto na moje ime, izgleda da sam je imao više sreće – rekao je Dragoslav.

On je dodao da će Ilići zadržati stan u Beogradu na vodi, jer ima dva sina, koja će najverovatnije nastaviti školovanje u prestonici Srbije.

– Brat i ja smo pratili. Tata i mama nisu kod kuće, mi smo srećni i uzbuđeni. Planiramo da se preselimo u Beograd i nastavimo školovanje tamo – rekao je Jovan, jedan sinova.

Pored Dragoslava, večeras su srećene ruke bili i Bojana Stepanović, Dijana Živković, Vojkan Maksimović, Nela Ilić i LJubiša Kocić, koji su dobili ključeve automobila marke “fiat 500 L”.

Dobitnicima je sreću donela glumica Marija Karan.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi