Vozači, obratite pažnju: Radovi na putevima izmenili režim saobraćaja

02.03.2021

08:57

0

Auto-put E-75, petlja Subotica jug - petlja Žednik, u smeru Subotica-Novi Sad, do 5. marta od sedam do 16 časova radovi na redovnom održavanju

Vozači, obratite pažnju: Radovi na putevima izmenili režim saobraćaja
Copyright Tanjug/ Sava Radovanović

Na auto-putu E-763, Ub – Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu, do 7. marta od osam do 16 časova izvode se radovi u pokretu na ispiranju kišne kanalizacije u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Auto-put E-763, do 10. marta od pola 10 do 17 časova radovi na ITS opremi, prvo u smeru ka Čačku u tunelu “Savinac”, a nakon toga u tunelu “Brđani”, zatim u smeru ka Beogradu, radovi prvo u tunelu “Brđani”, a zatim u tunelu “Savinac”. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom dok će za saobraćaj biti zatvorena vozna saobraćajna traka.

Auto-put E-75, petlja Subotica jug – petlja Žednik, u smeru Subotica-Novi Sad, do 5. marta od sedam do 16 časova radovi na redovnom održavanju.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorena vozna saobraćajna traka.

Obilaznica oko Beograda, petlja Orlovača – petlja Bubanj Potok, do 5. marta od 10 do 16 sati, radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta uz naizmenično propuštanje vozila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike