Komunalna milicija razbila "korona žurku" u Šapcu: Okupilo se više od 20 maloletnika, u kafić ulazili "na šifru"

08.03.2021

16:43

0

Autor: J.B.O.

Milicajci su imali dojavu da se u kafiću, koji im je od ranije poznat po kršenju mera, okuplja grupa mladića i devojaka

Komunalna milicija razbila "korona žurku" u Šapcu: Okupilo se više od 20 maloletnika, u kafić ulazili "na šifru"
Copyright Foto:24sedam/Goran Sivački

Komunalna milicija u Šapcu tokom vikenda u jednom lokalu prekinula je “korona žurku” na kojoj je bilo dvadesetak mladih.

Milicajci su imali dojavu da se u kafiću, koji im je od ranije poznat po kršenju mera, okuplja grupa mladića i devojaka. Kada su ušli u lokal, zatekli su dvadeset jednog maloletnika kojima je točen alkohol u vreme zabrane rada ugostiteljskih objekata. Njih je bilo tri puta više od dozvoljenog broja u tom prostoru i svi su bili bez maski.

– Reč je o objektu gde se ulazilo na šifru, odnosno poruku, koja je bila signal za konobaricu da otvori vrata. Mi smo dobili dojavu od majke jednog mladića koji je trebalo da bude na toj žurci. Sačekali smo da dođu gosti, onda smo sa njima ušli i unutra zatekli maloletnike bez sredstva za zaštitu i ustanovili još nekoliko prekršaja – objašnjava Borko Jekić, načelnik Odeljenja komunalne milicije Šabac za “Blic”.

Kako objašnjava sagovornik, reč je o lokalu od tridesetak kvadrata, gde je, na osnovu mera zaštite moglo prisustvovati nekoliko ljudi.

Pročitajte još:

– Tu je bilo tri puta više osoba od dozvoljenog broja. Žurka je odmah prekinuta, a vlasniku će biti uručena četiri prekršajna naloga. Radio je u nedozvoljeno vreme, nije poštovao distancu, točio je alkohol maloletnim licima i nije imao odgovorno lice za zaštitu od bolesti – napominje Jekić i dodaje da je vlasnik od ranije poznat komunalnoj miliciji jer je radio bez registracije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike