Vozači, obratite pažnju: Radovi na više deonica blokirali saobraćaj

16.03.2021

09:39

0

Autor: Jovana Vrećo

Izvor: Tanjug

JP Putevi Srbije saopštili su stanje na saobraćajnicama širom zemlje

Vozači, obratite pažnju: Radovi na više deonica blokirali saobraćaj
Pixabay

Na auto-putu E-70, kod petlje Ruma – petlja Pećinci, u smeru ka Beogradu, izvode se radovi u razdelnom pojasu (desni kolovoz) na zameni kanaleta i na postavljanju odbojne ograde.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, saopštili su Putevi Srbije.

U Staroj Pazovi u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija, obustava saobraćaja zbog početka izgradnje nadvožnjaka. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je put Stara Pazova – Inđija i Inđija – Putinci. Panirani rok završetka radova 1. jul.

Obilaznica oko Beograda, od 15. marta do 19. marta od 10 do 16 č, radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Pixabay

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 8.00 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na Batrovcima 120 minuta, Bezdanu 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti