Razbijena još jedna "korona žurka": Tinejdžeri se skupljali dva vikenda zaredom u vikendici pored jezera u Petnici!

28.03.2021

10:20 >> 12:47

0

Autor: J.B.O.

Organizatorima krivične prijave, a učesnicima prekršajne

Razbijena još jedna "korona žurka": Tinejdžeri se skupljali dva vikenda zaredom u vikendici pored jezera u Petnici!
Copyright Foto;24sedam/Goran Sivački

Policija i komunalna milicija prekinule su sinoć okupljanje 15-ak mlađih osoba u vikendici u Petnici, a još jedna “korona žurka” okončala je krivičnim prijavama za organizatore i prekršajnim kaznama za učesnike koji nisu nosili maske.

Još jedno “razbijanje” skupa koji je upriličen suprotno Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, realizovano je u zajedničkoj akciji valjevske policije i komunalne milicije, piše Kurir.

Ovog puta, kako se saznaje, “korona žurku” nije prijavio niko od komšija, već su policajci saznali da se već drugi vikend za redom u vikendici u Petnici, u neposrednoj blizini tamošnjeg jezera, skupljaju tinejdžeri.

Pročitajte još:

Sinoć je tako u tom objektu zatečeno njih 15-ak, organizatori okupljanja su “zaradili” krivične prijave zbog kršenja Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, a ostali prekršajne kazne zbog nenošenja maski i nepoštovanja ostalih epidemioloških mera.

Da podsetimo, juče je u Studentski grad na Novom Beogradu upala policija, koja je rasterala studente koji su bili okupljeni na otvorenom.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi kako nekoliko patrola upada u Studentski grad.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike