Vozači, obratite pažnju: Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

15.04.2021

08:48

0

Autor: Jovana Vrećo

Iz JP Putevi Srbije saopštili su gde se u Srbiji menja režim saobraćaja

Vozači, obratite pažnju: Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja
Pixabay

Na auto-putu E-75, petlja Lasta – petlja Bubanj Potok, u oba smera, od 8 do 15 časova izvode se radovi na čišćenju ivičnih traka.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Na autoputu E-763, tunel „Brančić“ do 16. aprila radovi na redovnom servisu u levoj cevi. U zoni radova saobraćajne trake se zatvaraju naizmenično, u smeru ka Ljigu.

Auto-put E-75, petlja “Bubanj Potok” – hotel “1000 Ruža“ – kružni tok Resnik, do 16. aprila od 10 do 16 časova radovi na sanaciji oštećenog kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila iz jednog i drugog pravca.

Pixabay

Auto-put E-763, Ub – Lajkovac, u oba smera, do 19. aprila radovi na redovnom održavanju – ispiranju mostova. Za saobraćaj su zatvorene zaustavne saobraćajne trake.

Bačka Topola- Senta (natputnjak iznad državnog puta I A reda broj 1), do 23. aprila od 7 do 16 časova radovi na sanaciji kolovoza. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba pravca, uz semaforsku signalizaciju.

Takođe, na deonici Pričević – Valjevo (Gola Glava), kod mesta Valjevo, od 7 do 16 časova radovi na urezivanju induktivnih petlji, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, Šidu, 180 minuta.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug