Korona jedinoj seoskoj turističkoj agenciji u Ježevici pomogla u poslovanju: "Sada su nam sve svetske metropole bliže i dostupnije"

07.05.2021

13:48

0

Autentična ponuda ove agencije može se okarakterisati kao edukativna

Korona jedinoj seoskoj turističkoj agenciji u Ježevici pomogla u poslovanju: "Sada su nam sve svetske metropole bliže i dostupnije"
Copyright RINA

Mnoge Turističke agencije tokom korona virusa suočile su se velikim gubicima i brojnim problemima. Međutim, to nije sučaj sa jedinom agencijom koja je nastala na selu i upravo lepote srpske prirode su njihova glavna ponuda. U selu Ježevica kod Čačka ona opstaje već četiri godine i nema bojzani za tok poslovanja, jer je epidemija mnoge upravo okrnula a ruralnim područjima.

RINA

– Pored obilaska Ovčarsko – kablarske klisure i upoznavanja sa manastirima i istorijom našeg kraja priča se upotpunjava sa jednom domaćinskom koja počinje upravo ovde u selu Ježevica i šetnjom kroz ostala sela koja se nalaze u čačanskoj opštini. Oni tako upoznaju svaki sokak, svako brdo. Upoznaju se sa ljudima, njihovim životom, radinostima. Na taj način upoznaje se prava Srbija i njeni stanovnici, specifičnosti određenog kraja – pojasnila je Mirjana Knežević, vlasnica ove neobične agencije.

RINA

Meštanke sela podno planine Jelice, ponosne su na turističu agenciju svog kraja, a one se nadaju da će zahvaljujući njoj putovati i van granica naše zemlj, jer bi ponuda trebalo da bude upotpunjena i za one koje žive na selu a nisu u prilici da putuju.

RINA

– Sa osnivanjem Turističke agencije u našem selu, sada su nam sve svetske metropole bliže i dostupnije – rekla je Nataša Vujašević, ispred Udruženja žena “Evgenija”.

Autentična ponuda seoske Turističke agencije, može se okarakterisati kao edukativna, jer svi koji dođu u Srbiju, upoznaće je iz drugačijeg ugla, a Ježevčani već pakuju kofere da upoznaju svet, ali će taj isti svet bolje upoznati i ovo podjeličko selo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike