Počelo uređenje parka u Ljuboviji: Građani učestvuju u sređivanju zelene oaze za decu

01.06.2021

09:12

0

Predsednik opštine Milan Jovanović obišao je početak radova i razgovarao sa stanovnicima okolnih zgrada

Počelo uređenje parka u Ljuboviji: Građani učestvuju u sređivanju zelene oaze za decu
Copyright RINA

U okviru projekta “Udružimo se”, koji se realizuje po Programu “Reforma poreza na imovinu” u saradnji sa predstavništvom HELVETAS “Swiss Intercooperation”, počeli su radovi na uređenju parka u Azbukovačkoj ulici.

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović obišao je početak radova i razgovarao sa stanovnicima okolnih zgrada i budućih korisnika parka, koji su izrazili veliku zahvalnost na uređenju ovog prostora, ponudili nove ideje i svoju pomoć u njihovoj realizaciji.

Novo dvorište biće mesto okupljanja dece iz susednih stambenih objekata, gde će im se pružiti nove mogućnosti za igru i druženje.

Pročitajte još

Cilj projekta “Udružimo se” jeste da lokalna samouprava proaktivno uključi principe dobre uprave i da na neposredniji način ostvari saradnju sa poreskim obveznicima.

U programu koji finansira HELVETAS opština Ljubovija i grupe građana podnele su predloge projekata pa će, pored parka u Azbukovačkoj ulici, biti izvršena adaptacija Doma kulture u Mesnoj zajednici Uzovnica i uređenje okruženja, prostora i prilaza kod Bele zgrade u Drinskoj ulici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike