EURO 2020. – 2. dan: Derbi u Sankt Peterburgu, srpski arbitri u akciji

12.06.2021

12:12 >> 12:14

0

Na programu je tri meča na Evropskom prvenstvu, Rusi dočekuju Belgijance, Danci su domaćini Fincima, dok Vels i Švajcarska igraju u Bakuu

EURO 2020. – 2. dan: Derbi u Sankt Peterburgu, srpski arbitri u akciji
Copyright Gasprom arena, stadion FK Zenit Sankt Peterburg/Profimedia

Derbi dana na Evropskom prvenstvu odigraće se u Sank Peterburgu, gde će Rusija pokušati da napravi iznenađenje protiv snažne ekipe Belgije, kojoj će neodstajati dvojica ključnih igrača na sredini terena – Kevin De Brujne i Aksel Vitsel.

Selekcije Danske i Finske odigraće skandinavski derbi na stadionu “Parken” u Kopenhagenu, dok Vels i Švajcarska igrati na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

Ruse užasnula provokacija iz Belgije: Čak i bez De Brujnea i Vitsela, Rusija mora biti uništena!

Belgijska javnost očekuje sigurnu pobedu, što se vidi i po naslovima iz njihovih medija, koji su dobili i veliku pažnju u Rusiji:

– Čak i bez Edena Azara, De Brujnea i Vitsela, Rusija mora biti uništena: razlika je u klasi – napisali su u “Nieuvsbladu”.

Pročitajte sa kakvim dilemama se suočava selektor “crvenih đavola” Roberto Martinez i sa kakvim timovima će zaigrati ostale ekipe u današnjem programu.

Srđan Jovanović izlazi na scenu: Počinje EURO 2020 i za najboljeg srpskog sudiju

Sudijska komisija UEFA odredila je srpske sudije Srđana Jovanovića i pomoćnog sudiju Uroša Stojkovića da budu podrška svojim kolegama koji će suditi utakmice Evropskog prvenstva.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike