Lozničani se uspaničili: Punio akumulator u podrumu zgrade, pa izazvao požar!

14.12.2020

16:28 >> 10:56

0

Jedan od stanara je navodno u podrumu punio akumulator koji je tom prilikom zapalio

Lozničani se uspaničili: Punio akumulator u podrumu zgrade, pa izazvao požar!
Copyright Pixbay

Nešto pre 12 sati izbio je požar u podrumu zgrade u Ulici Georgija Jakšića u Lozinici. Na lice mesta brzo je stiglo troje vatrogasnih vozila lozničke vatrogasno-spasilačke jedinice, a intervenisalo je sedam vatrogasaca koji su sprečili da nastane veća šteta.

Zbog velike zadimljenosti koja se iz podruma proširila po zgradi stanari su se uznemirili i brzo su napustili stanove ne znajući šta se tačno dešava.

Pročitajte još:

Stravičan prizor kod Zaječara: Izgorela koliba, meštani pronašli kosti vlasnika! 

Požar kod Prištine, gorela fabrika kesa 

-Gledao sam televizor kada sam oseti miris paljevine i dima. Nisam znao šta se dešava, čuo sam žagor na stepeništu i kada sam otvorio vrata video uznemirene komšije i bilo je dosta dima. Stigli su vatrogasci, evakuisali su sve stanare i požar je brzo ugašen. Kažu da je gorelo nešto u podrumu –  rekao je naposredno posle izbijanja požara jedan od stanara iz ulaza gde je planulo.

Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, jedan od stanara je u podrumu punio akumulator koji je tom prilikom zapalio i došlo je do požara i velike zadimljenosti.

Kada je bilo bezbedno vatrogasci su starinarma dozvolili povratak u stanove uz savet da ukoliko se još oseća dim otvore prozore i provetre prostorije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike