Gradska uprava Prokuplja raspisala poziv za učešće u javnim konsultacijama: U planu izgradnja pijace

30.12.2020

09:44

0

Projekat je predviđen na osnovu finansijskog ugovora Partnerstvo za lokalni razvoj, potpisanog između Republike Srbije i Evropske investicione banke

Gradska uprava Prokuplja raspisala poziv za učešće u javnim konsultacijama: U planu izgradnja pijace
Copyright Printscreen / Youtube

Gradska uprava Prokuplja raspisala je poziv za učešće u javnim konsultacijama o nacrtu plana upravljanja životnom sredinom i društvom za projekat “Izgradnja objekta u okviru kompleksa Pijaca” u Prokuplju, saopšteno je na gradskom sajtu.

Gradnja pijace predviđena je na osnovu finansijskog ugovora “Partnerstvo za lokalni razvoj”, potpisanog između Republike Srbije i Evropske investicione banke. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, kao promoter ovog projekta, podržava poboljšanje kvaliteta pružanja usluga na lokalnom nivou, putem rekonstrukcije postojeće infrastrukture u odabranim jedinicama lokalne samouprave.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

U sklopu realizacije projekta, a u skladu sa zahtevima “Ekoloških i socijalnih standarda” Evropske investicione banke, izrađen je nacrt plana upravljanja životnom sredinom i društvom za projekat “Izgradnja objekta u okviru kompleksa Pijaca” u Prokuplju.

Pročitajte još:

Građani i stručna javnost mogu da se upoznaju sa tekstom i daju svoje primedbe, predloge i sugestije, koje do 13. januara 2021. godine mogu dostaviti na putem elektronske pošte na adresu: [email protected].

Po okončanju postupka javnih konsultacija, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave analiziraće sve primedbe, predloge i sugestije učesnika, sačiniti izveštaj o sprovedenim javnim konsultacijama i uzeti u obzir rezultate pri pripremi finalne verzije plana upravljanja životnom sredinom i društvom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike