Porodica nestalog Aleksandra moli za pomoć: Snimak sa kamere nam je poslednja nada

07.07.2021

09:15

0

Autor: J. V.

Da podsetimo, ovaj samohrani otac krenuo je pre pet dana u bolnicu rano ujutru, komšija ga je dva sata kasnije video na stanici, a od tada mu se gubi svaki tra

Porodica nestalog Aleksandra moli za pomoć: Snimak sa kamere nam je poslednja nada
Copyright Nestali Alesandar Đorđević, Facebook/ Ivana Ivković

Porodica Aleksandra Đorđevića iz sela Popovac kod Sopota, koji je nestao pre pet dana, kaže da im je poslednja nada da će saznati šta se sa njim dogodilo skidanje snimka sa kamere iz autobusa koji je prošao pored stanice u vreme kada je on poslednji put viđen.

Da podsetimo, ovaj samohrani otac krenuo je u bolnicu u 6.10 sati ujutru, komšija ga je dva sata kasnije video na stanici, a od tada mu se gubi svaki trag.

Aleksandrova sestra Maja Veselinović apeluje da im se svako ko ima bilo kakvu informaciju javi.

– Komšija ga je video između 8.10 i 8.30 na stanici u selu, ali sa kontra strane. Kako smo saznali, u autobusu koji je u to vreme prolazio postojala je kamera, pa smo u dogovoru sa policijom tražili snimke i nadamo se da je bar ona snimila nešto. U međuvremenu nismo dobili nikakvu novu informaciju i molimo sve koji znaju nešto novo da nam se jave – kaže Maja.

Pročitajte još:

Ona objašnjava da je njen brat deset dana pre nestanka svakodnevno odlazio u dnevnu bolnicu.

– Osam dana je išao i vraćao se sa decom, pa je odlučio da može da ide sam. Veče pred nestanak bio je nervozan i uznemiren. Krenuo je u petak od kuće, međutim, nije ušao ni u autobus u 6.15, a ni u sledeći koji kreće 15 minuta kasnije – objašnjava sestra.

Aleksandru je nedavno preminula supruga, a on je od tada boravio sa decom i bakom koja ima 90 godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike