Da ne poveruješ svojim očima! Bajker prodefilovao kroz Čačak sa maskom zeke na glavi (FOTO)

15.06.2024

18:19

0

Pomislila sam kako je preslatko i da je istina ono što često možemo čuti, da uprkos svom opasnom imidžu imaju dobro i meko srce - rekla je Jelena iz Čačka za RINU

Da ne poveruješ svojim očima! Bajker prodefilovao kroz Čačak sa maskom zeke na glavi (FOTO)
Copyright RINA

Neobičan prizor zatekao je građane Čačka u samom centru kada su na ulici ugledali bajkera na motoru, u bajkerskom odelu, ali sa maskom belog zeke na glavi.

- Nisam verovala šta vidim. Prvo sam pomislila kako je preslatko i da je istina ono što često možemo čuti, da uprkos svom opasnom imidžu imaju dobro i meko srce. Na drugi pogled sam pomislila, kako mu nije vrućina pod svim tim, jer je napolju bilo 30 stepeni - kaže za RINU Jelena Todorović iz Čačka.

Nije poznato da li je ovaj bajker sa simpatičnom maskom i na opasnoj mašini iz Čačka ili ne, ali ono što je izvesno jeste da se sitno odbrojava do velikog moto vikenda koji se održava upravo u gradu na Moravi pa je možda deo organizacije tog spektakla.

RINA
 

- Kada se ujedini sedam moto klubova u jednom gradu, onda to obećava ozbiljan moto skup. Poseban akcenat je dat na zajedništvo, dakle nema ličnog aspekta,  kao osnovni nedostatak našeg društva. Organizovanje skupa finansira lokalna samouprava, brojni sponzori i klubovi organizatori. Sva zarada mimo cene koštanja organizovanja skupa, ukoliko je bude bilo, ide u dobrotvorne svrhe - rekao je Dejan Marić jedan od organizatora.

On ističe da se skup organizuje na dobrovoljnoj osnovi i iz ljubavi prema motorima, a cilj organizovanja je prezentacija motociklističke kulture kroz zajedništvo, odnosno druženje i dobru zabavu.

- Poenta skupa nije trošak, niti zarada, već dobra volja i saradnja kroz zajedničko delovanje. Međusobna saradnja kroz slogu, poštovanje i ljubav bez interesa, to jest bez obzira na razlike koje posedujemo. I ništa drugo - zaključio je Marić.

Moto vikend odžava se od 21. do 23. juna.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike