Neverovatan prizor na reci Đetinji u Užicu: Dvojica muškaraca opušteno se brčkaju u hladnoj vodi, a kiša pljušti

30.05.2024

20:53

0

Da li će im ovaj avanturistički duh za nekoliko dana doći na naplatu u vidu prehlade, znaće samo oni i njima bliski ljudi

Neverovatan prizor na reci Đetinji u Užicu: Dvojica muškaraca opušteno se brčkaju u hladnoj vodi, a kiša pljušti
Copyright RINA

Da za neke ne postoje prepreke kad nešto naume da urade pokazala su i dvojica Užičana tokom popodnevnih sati, koji su uprkos jakoj kiši i nimalo toplom vremenu odlučili da se bućnu u reku Đetinju.

Neverovatan prizor za ovo doba godine i za ove vremenske prilike iznenadio je sve prolaznike koji su se zatekli danas na Gradskoj plaži.

- Prvo smo trljali oči da proverimo da li vidimo dobro. Brčkali su se više od pola sata iako je napolju ne samo hladno, već pada i jaka kiša koja im očigledno nije smetala, pa ni pažnja prolaznika koji su ih sa nevericom gledali - kazao je jedan od Užičana koji se zatekao na licu mesta za agenciju RINA.

RINA
 

Dodaje da sudeći po njihovoj nonšalantnosti dok su se kupali očigledno im voda nije bila mnogo hladna, ipak retko ko bi se usudio na ovaj neobičan podgvig.

- Ne znamo šta ih je navelo da uđu u Đetinju po kiši, možda je neka opklada u pitanju, možda samo egzibicionizam. Ipak, moramo im mi mlađi reći bravo, jer zaista svaka čast da se odluče na kupanje po ovakvom vremenu, dodaje sagovornik.

Da li će im ovaj avanturistički duh za nekoliko dana noći na naplatu u vidu prehlade, znaće samo oni i njima bliski ljudi.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike