O ovom događaju bruji Kragujevac! Baka stara 80 godina ostala zaključana u supermarketu celu noć!

22.05.2024

23:58

0

Od jutros se po Kragujevcu prepričava da su nesrećnu staricu pronašli zaposleni u jutarnjoj smeni, ali da su, za svaki slučaj pozvali policiju

O ovom događaju bruji Kragujevac! Baka stara 80 godina ostala zaključana u supermarketu celu noć!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Penzionerka (80) iz kragujevačkog naselja Bresnica celu prethodnu noć provela je sama „zatočena“ u jednom gradskom marketu.

Od jutros se po Kragujevcu prepričava da su nesrećnu staricu pronašli zaposleni u jutarnjoj smeni, ali da su, za svaki slučaj, zbog ranijih pljački ovog objekta, pozvali policiju.

Žena je pronađena živa i zdrava, doduše malo neispavana, jer je noć provela na klupi u marketu. Pojela je dve kesice grickalica i popila jednu flašicu kisele vode – kažu lokalci iz bifea preko puta marketa.

Iz prodajnog lanca nisu želeli da komentarišu neobičnu priču Kragujevčanke koja je navodno noć provela zaboravljena među rafovima.

– To je divna, starija gospođa, svakome može da se desi. Uostalom, šoping makar i kad su u pitanju osnovne namirnice može ženu da zanese, bez obzira na godine – pričaju komšije kroz osmeh.
 

Nije ponela ništa što nije platila

„Očevici“ pak kažu da su staricu, pošto je legitimisana utvrđeno da nije „ponela“ iz marketa ništa što nije platila, policajci odvezli kući.

Čulo se i da vremešna gospođa navodno živi sama u porodičnoj kući pa tokom noći niko nije prijavio njen nestanak, piše iKragujevac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike