Bračni par iz Srbije poklanja tri kuće: Postaviće vam jedno pitanje, a postoje i dva uslova!

27.02.2024

21:04

5

Pojašnjava da je kuća u blizini Kladova, a da su se na ovaj korak odlučili jer imovinu nemaju kome da ostave

Bračni par iz Srbije poklanja tri kuće: Postaviće vam jedno pitanje, a postoje i dva uslova!
Copyright Pixabay

Dušica i Mile iz Kladova odlučili su da oglase svoje celokupno imanje, ali ne na prodaju, već na poklon osobi koja bi ih čuvala do smrti. Ovaj bračni par na svom imenu ima tri kuće sa velikim imanjem, traktorima i baštama. Dušica ima 55, a Mile 69 godina, ali nemaju naslednika.

Ovaj bračni par za samo nekoliko dana skupio je nebrojeno mnogo lajkova na društvenoj mreži Fejsbuk, nakon što je objavio da besplatno daje celu imovinu samo da ih neko čuva do smrti. 

Prvo pitanje koje postavlja u telefonskom razgvoru je "Imaš li muža?".

Kako kaže, jedan od ključnih uslova je da je devojka koja se useli udata, ili da uskoro planira svadbu.

- Ima da se čisti, da se sprema, da se radi... Imate li supruga? Nemate... Pa bilo bi dobro da imate supruga i da vozite kola i imate svoj auto. Ne znam, morala bih da proverim sa suprugom - rekla  je zbunjeno kada su je pozvali.

Pojašnjava da je kuća u blizini Kladova, a da su se na ovaj korak odlučili jer imovinu nemaju kome da ostave. Kaže nam da sa decom nažalost nije u dobrim odnosima.

- Blizu smo Kladova. Imamo tri kuće, jedna treba da se renovira. Mi ne prodajemo, nego nudimo ko nas bude čuvao da prepišemo. Meni je ovo drugi brak. Iz prvog braka imam decu, dvojica ne kontaktiraju sa mnom, samo sa svojim ocem. Oženjeni su i ja nemam ništa s njima. Imam samo muža - pojašnjava ova žena.

Kako navodi, par koji bi se kod njih uselio morao bi da brine i o njihovom zdravlju. Iako nisu mnogo stari, Dušica i Mile imaju dosta zdravstvenih problema, te im je potreban neko ko će ih voziti kod lekara, pomagati da se popnu uz stepenice, ali i raditi sve kućne poslove.

- Nisam stara, ali me bole noge i kukovi i ne mogu mnogo da radim. Ne smem. Treba da idem i na operaciju. Kad ne radim ne boli me, a čim radim boli. Treba mi neka mlada devojka da održava ovo čistim. Bitno je da može da se uda, pa da živi ovde sa mužem, ima tu posla i za muškarca. Dužni bi bili da brinu i o nama. Mi smo bolesni, ako padnemo moraju da nas paze i čuvaju - navodi Dušica za Telegraf.rs.

Zauzvrat, kako kaže, mladi par bi dobio sve tri kuće sa imanjem, baštama, traktorima i pomoćnim prostorijama u nasledstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike