Minus ledi krv u žilama, ali bar su radijatori vreli: U Čačku zbog niskih temperatura grejanje produženo do 22 sata

13.01.2024

12:23

0

Grejanje stanova u Čačku biće produženo i tokom narednih dana kada se najavljuje veoma niske temperature i ledeni dani, a tokom vikenda JKP će grejati stanove do ponoći

Minus ledi krv u žilama, ali bar su radijatori vreli: U Čačku zbog niskih temperatura grejanje produženo do 22 sata
Ilustracija - Copyright Pixabay/Arcaion

Zbog veoma niskih temperature I ledenih dana JKP za grejanje Čačak produžilo je grejanje stanova do 22 sata. Grejanje se sprovodi u skladu sa odlukom o grejanju I spoljnim temperaturama , kažu u preduzeću za grejanje.

- Osluškujemo potrebe i mišljenja gradjana, pratimo njihove pozive I na osnovu toga donosimo odluke o produženju grejanja na dnevnom nivou. Problema na instalacijama nema za sada , a parametri proizvodnje nikada nisu bili bolji nego ove godine, kažu za RINU u JKP Čačak.

Grejanje stanova u Čačku biće produženo i tokom narednih dana kada se najavljuje veoma niske temperature  i ledeni dani, a tokom vikenda kada se proslavlja i pravoslavna Nova godina JKP će grejati stanove do ponoći.

- Za sada energenata ima dovoljno, a kako ističu u tom preduzeću gubici na toplovodnoj mreži su rekordno niski, dodaju u ovom komunalnom preduzeću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike