24SEDAM RUMA Javni poziv za prijavljivanje kandidata za popisivače Popis poljoprivrede 2023.

15.08.2023

19:25

0

Autor: 24sedam

Rang lista prijavljenih kandidata za popisivače, po opštinama, objavljuje se 22. avgusta 2023. godine na veb-sajtovima Zavoda stat.gov.rs i popispoljoprivrede.stat.gov.rs

24SEDAM RUMA Javni poziv za prijavljivanje kandidata za popisivače Popis poljoprivrede 2023.
Ilustracija - Copyright Profimedia

Republički zavod za statistiku upućuje javni poziv svim zainteresovanim kandidatima da se prijave za posao popisivača za potrebe sprovođenja Popisa poljoprivrede 2023, koji se sprovodi u periodu od 1. oktobra do 15. decembra 2023. godine.

Popisivači imaju obavezu da pre početka popisivanja prisustvuju petodnevnoj obuci, savladaju metodologiju Popisa i rad u aplikaciji za prikupljanje podataka. Od 1. oktobra do 15. decembra duzni su da popišu sve jedinice popisa (poljoprivredna gazdinstva), prema dodeljenom Adresaru poljoprivrednih gazdinstava,  koristeći laptop za unos podataka u elektronske upitnike.

Broj prijava je ograničen.

Period angažovanja: od 01. oktobra do 22. decembra 2023. godine

Napomena: u vreme obilaska terena pred Popis i tokom terenske realizacije Popisa, preraspodela radnog vremena vrši se u skladu sa Planom aktivnosti i moze uključivati i rad vikendom.

Rang lista prijavljenih kandidata za popisivače, po opštinama, objavljuje se 22. avgusta 2023. godine na veb-sajtovima Zavoda  stat.gov.rs i  popispoljoprivrede.stat.gov.rs.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike