24SEDAM RUMA Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi promene uticaja na životnu sredinu

14.11.2023

11:01

0

Autor: 24sedam

Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta, može se izvršiti u prostorijama Odeljenja za urbanizam i građenje opštinske uprave opštine Ruma

24SEDAM RUMA Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi promene uticaja na životnu sredinu
Ruma - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Obaveštava se javnost da je nosilac projekta D.O.O. "Hutchinson", iz Rume, ul. Industrijska br. 71, podneo zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu Projekta dogradnje poslovnog-proizvodnog objekta, fabrike za proizvodnju cevi za vodu pod niskim pritiskom u okviru kompleksa D.O.O. "Hutchinson" na k.p. br. 3883/28, k.o. Ruma na teritoriji opštine Ruma.

Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta, može se izvršiti u prostorijama Odeljenja za urbanizam i građenje opštinske uprave opštine Ruma, ul. Orlovićeva br. 5 soba br. 14 u periodu od 15.11.2023. do 24.11.2023. god. u vremenu 10-14 časova.

U istom roku zainteresvana javnost moze dostaviti mišljenja o zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja predmetnog projekta na zivotnu sredinu ovom organu.

Ovaj organ će u roku od 10 dana od dana isteka roka iz stava 2. ovog obaveštenja doneti odluku o tome da li je za predlozeni projekat potrebna procena uticaja na zivotnu sredinu, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike