24SEDAM RUMA Novo mesto za odmor i razonodu u Rumi (FOTO)

15.11.2023

17:45

0

Autor: 24sedam

Dečije igralište, koje se prostire na površini od 110 m² i ima tartan podlogu, opremljeno je raznim igračkama, dok drugi deo prostora obuhvata betonski sto za stoni tenis i klupe za odmor

24SEDAM RUMA Novo mesto za odmor i razonodu u Rumi (FOTO)
Copyright Opština Ruma

Predsednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić Bošković, posetila je novoizgrađeno igralište u ulici 15. avgusta u delu grada koji je blizu Vašarišta.

Ovo zeleno prostranstvo sa igralištem obuhvata ukupnu površinu od oko 500m², s namerom da se ovom ulicom obezbedi siguran prostor gde će deca moći bezbedno i radosno provoditi slobodno vreme, izjavila je predsednica Ćirić Bošković.

Dečije igralište, koje se prostire na površini od 110 m² i ima tartan podlogu, opremljeno je raznim igračkama, dok drugi deo prostora obuhvata betonski sto za stoni tenis i klupe za odmor.

"Nismo zaboravili ni naše starije sugrađane, te smo zeleli da i odraslima pruzimo priliku za rekreaciju na otvorenom. Ovaj projekat predstavlja konkretan korak ka ostvarivanju naše vizije stvaranja boljeg okruzenja za sve nas. Nastavićemo i dalje sa sličnim projektima kako bismo naš grad učinili još lepšim mestom za zivot”, poručila je predsednica Ćirić Bošković.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike