24 SEDAM RUMA: Saučešće porodicama nastadalih

05.05.2023

16:16

0

Predsednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić, izrazila je duboko saučešće porodicama žrtava i uputila reči podrške povređenima

24 SEDAM RUMA: Saučešće porodicama nastadalih
Copyright 24sedam/Opština Ruma

U nedavnom talasu nasilja koji je potresao Srbiju, dve odvojene tragedije dogodile su se u Beogradu i okolini Mladenovca, ostavljajući duboke ožiljke na zajednicu. U osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar" u Beogradu, trinaestogodišnji napadač je 3. maja ubio osmoro učenika i radnika obezbeđenja, ranivši pritom petoro đaka i nastavnicu. Manje od dva dana kasnije, dvadesetjednogodišnji napadač je u selima Dubona i Malo Orašje, u okolini Mladenovca, usmrtio devet ljudi, ranivši 12, među kojima je većina bila mladih.

Predsednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić, izrazila je duboko saučešće porodicama žrtava i uputila reči podrške povređenima. U svojoj izjavi, Ćirić je rekla:

 "Duboko pogođena tragedijama i gubicima nevinih života, ispred Opštine Ruma želim da iskažem svoje najdublje saučešće porodicama koje su izgubile svoje najmilije i da pošaljem reči podrške i utehe povređenima u brutalnim napadima koji su se dogodili u prethodna dva dana. U ovim teškim trenucima moje srce i misli usmerene su ka porodicama stradalih, i ka onima koji se oporavljaju od posledica zadobijenih povreda."

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike