24SEDAM RUMA Unapređenje seoske infrastrukture: Asfaltirane dve ulice u Klenku (FOTO)

09.12.2023

20:56

0

Autor: 24sedam

Tokom 2023. godine opština Ruma je finansirala i kompletno renoviranje škole u Klenku, ali i seoske Pošte

24SEDAM RUMA Unapređenje seoske infrastrukture: Asfaltirane dve ulice u Klenku (FOTO)
Copyright Opština Ruma

Na više lokacija u opštini Ruma paralelno se izvode važni infrastrukturni radovi.

Nakon ulaganja u revitalizaciju putne mreže koja povezuje Platičevo, Vitojevce, Grabovce, Kraljevce i Dobrince, u rekonstrukciju najprometnijih gradskih ulica, na predlog Saveta mesnih zajednica izvode se i značajni radovi na uređenju ulica u selima naše opštine.

Opština Ruma
 

Predsednica Opštine Ruma Aleksadra Ćirić Bošković posetila je danas Klenak, gde je putna mehanizacija angazovana na asfaltiranju dve ulice: Vuka Karadžića i Maršala Tita.

Radovi obuhvataju deonicu u duzini od 1.1 kilometar, a predsednica Ćirić Bošković je nakon razgovora sa meštanima Klenka najavila nova ulaganja u rumska sela.

„Ne zelimo i ne smemo nikako da zapostavimo naša sela. Ulazemo ravnomerno i u grad, ali i u svako selo naše opštine. Stalno razgovaramo sa građanima, sa Savetima mesnih zajednica, zato i realizujemo projekte koje su drugi samo obećavali, kao što je recimo izgradnja sportske hale u Putincima, gde danas polazemo kamen temeljac. Građanima Klenka sam danas predočila da ćemo vrlo brzo asfaltirati još dve ulice u selu. To je realna potreba meštana, njihova inicijativa i zelimo da uradimo sve kako bismo unapredili zivot u svakom naseljenom mestu naše opštine“, izjavila je predsednica Ćirić Bošković.

Opština Ruma
 

„Svaka ulica ima svoju vaznost, a svako mesto u našoj opštini zasluzuje kvalitetne puteve i pristojnu infrastrukturu. Ove investicije nisu samo asfaltiranje puteva; one su ulaganje u bolji zivot na selu, u veću bezbednost, i udobnost naših građana“, poručila je predsednica Ćirić Bošković.

Opština Ruma
 

Podsetimo, u toku 2023. godine Opština Ruma je finansirala i kompletno renoviranje škole u Klenku, ali i seoske Pošte. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike