Vozači, poseban oprez: Sve aktuelne izmene na putevima zbog radova

18.08.2021

19:51

0

Autor: A. B.

Budite informisani o najnovijim izmenama u saobraćaju

Vozači, poseban oprez: Sve aktuelne izmene na putevima zbog radova
Copyright Pixabay

Svežije vreme sa nešto nižim temperaturama u odnosu na prethodne dane donosi dobre uslove za vožnju, međutim zbog kiše koju meteorolozi najavljuju, prelazak na mokre kolovoze može biti opasan, pa Automoto savez Srbije savetuje opreznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

AMSS upozorava vozače na izmenjen režim saobraćaja u tunelu Manajle u obe tunelske cevi, na deonici Leskovac – Vranje. Saobraćaj se odvija voznim trakama dok su preticajne trake zatvorene za saobraćaj.

Do 30. septembra u periodu od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji puta u Ulici Kapetana Miše u Donjem Milanovcu, pa će saobraćaj da se odvija jednom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Do 1. septembra kod Jelašnice, na deonici Zaječar – Knjaževac, biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza. Kod skretanja za Jelašnicu, saobraćaj je preusmeren na paralelni put uz dvosmerno odvijanje saobraćaja, osim na starom mostu preko Jelašničke reke, gde se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila pomoću semafora.

Pixabay/ Siobhan Dolezal

Do 1. novembra izvodiće se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) deonica Smederevo (Kolari) – petlja Kolari, zbog ćega se saobraćaj odvija uz naizmenično propuštanje vozila koje je regulisano semaforskom signalizacijom.

Od srede je izmenjen režim saobraćaja na petlji Žednik zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake u smeru Subotica – Novi Sad.

Saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu biće preusmeren u preticajnu traku suprotnog smera. U smeru GP Horgoš – Novi Sad za saobraćaj će biti zatvorena petlja Žednik, tj. uključenje na auto-put prema Novom Sadu i isključenje iz pravca GP Horgoš biće onemogućeno u narednih 45 dana.

Alternativni putni pravci su petlja Subotica Jug i petlja Bačka Topola.

Uključenje i isključenje na petlji Žednik iz pravca Novog Sada ka Subotici je u funkciji.

Od juče se postavlja saobraćajna signalizacija na delu auto-puta kod Bubanj Potoka i izvodiće se radovi na izgradnji stuba broj 14. U zoni radova, u dužini od 200 metara, za saobraćaj će biti zatvorene preticajne trake iz oba smera, a saobraćaj će biti preusmeren na voznu i zaustavnu traku.

Pročitajte još:

Preusmeravanje saobraćaja iz pravca Beograda počinje nakon 400 metara od ulivanja Obilaznice oko Beograda na auto-put.

Planirani rok završetka radova je 15. septembar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike