Šta radite ako vas pljusak zatekne na ulici? Jedan Novosađanin kaže - zasvirate: Pogledajte snimak o kom svi pričaju (VIDEO)

06.08.2023

15:51

0

U moru snimaka velike materijalne štete pojavio se mladića koji je po pljusku izašao na šetalište u centru Novog Sada, izneo bubanj i počeo da svira!

Šta radite ako vas pljusak zatekne na ulici? Jedan Novosađanin kaže - zasvirate: Pogledajte snimak o kom svi pričaju (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/Nenad Mihajlović

Snimci nevremena koje je juče protutnjilo kroz Srbiju, kada su leteli krovovi i kontejneri, grad bušio fasade, preplavili su društvene mreže.

U moru snimaka velike materijalne štete, na Instagram stranici "192_rs" pojavio se snimak mladića koji je po pljusku izašao na šetalište u centru Novog Sada, izneo bubanj i počeo da svira!

Korisnici ove društvene mreže su u komentarima ispod videa većinom osudili ovakav poduhvat, dok je bilo i onih kojima se potez ovog mladića dopao, te je nastala opšta rasprava:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"Rasteruje oblake", "Svaka čast...Kralj uživanje u životu...", "Što da ne, pa lepo je. Svaka stvar koja ne vuče na zlo je korisna.", samo su neki od komentara ispod ovog posta na Instagramu.

RHMZ je juče izdao meteorološko upozorenje na značajnu promenu vremena za područje Srbije i na vremenske nepogode kao što su obilne padavine, grad i olujne udare vetra.

Građanima je upućena i molba da ukoliko primete zagušene slivnike i slivne rešetke koje posledično utiču na zadržavanje atmosferske vode na javnim površinama, pre novih padavina, to prijave nadležnim službama na telefone Gradske uprave za inspekcijske poslove.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike