Obrt u slučaju srušenog krana u Čačku: Iz građevinske firme tvrde - Nije sam pao, radnici su ga demontirali iz bezbednosnih razloga!

25.07.2023

14:02

0

Usled oluje koja se dogodila u subotu, na kranu je došlo do oštećenja - kaže jedan od radnika na gradilištu

Obrt u slučaju srušenog krana u Čačku: Iz građevinske firme tvrde - Nije sam pao, radnici su ga demontirali iz bezbednosnih razloga!
Pao kran u Čačku - Copyright RINA

Nakon što je građane uznemirila vest da se u čačanskom naselju Avenija srušio deo krana, oglasili su se iz firme koja je zadužena za izgradnju stambene zgrade na datoj lokaciji. Oni ističu da kran nije sam pao, već da su ga demontirali radnici, i to iz bezbednosnih razloga.

- Usled oluje koja se dogodila u subotu, na kranu je došlo do oštećenja. Da se ne bi dogodilo da kran zaista sam padne, iz bezbednosnih razloga spuštena je njegova grana, da ne bi došlo do nesreće. Imali smo priliku da vidimo šta se dešavalo sa kranovima prethodnih dana u Srbiji i regionu - kaže jedan od radnika na gradilištu.

Na ovoj lokaciji u Aveniji gradi se stambeni objekat sa šest spratova, a kako je gradlište smešteno između zgrada i dečjeg igrališta, kako kažu u ovoj građevinskoj firmi, sprečena je mogućnost obrušavanja krana van ograđenog prostora. 

Bonus video

RINA

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike