Nesvakidašnja situacija u Čačku: Roj pčela izbo muškarca, a zatim napao i lekare koji su hteli da mu pruže pomoć

13.07.2023

19:04

0

Čovek je na telu imao više od 100 uboda, čekao je pomoć opkoljen rojem pčela - ispričao je jedan lekar iz Opšte bolnice

Nesvakidašnja situacija u Čačku: Roj pčela izbo muškarca, a zatim napao i lekare koji su hteli da mu pruže pomoć
Ilustracija - Copyright Pixabay

Lekari čačanske Hitne pomoći danas su imali pune ruke posla zbog ekstremno visokih temperatura, međutim, oni su imali i neobičnu situaciju - na licu mesta su morali da pomognu čoveku koga je izujedao roj pčela!

Naime, oni su izašli na teren po pozivu ne bi li ukazali pomoć muškarcu, koga je u dvorištu izujedao roj pčela. Međutim, kada su došli pčele su i njih napale i izjedale.

- Čovek je na telu imao više od 100 uboda, čekao je pomoć opkoljen rojem pčela. Kolega kaže da je haos nastao kada su pokušali da ga unesu u sanitet, tada su razjarene pčele počele i njih da jure i ujedaju - ispričao je jedan kolega čačanskih lekara. On navodi da je kompletna ekipa zajedno s pacijentom u Urgentni centar došla izujedana.

Pixabay
 

Iz Opšte bolnice u Čačku kažu da su zbrinuli pacijenta iz ovog događaja, i da je on dobrog opšteg stanja. Niko od lekara ni tehničara iz saniteta nije pregledan ni zbrinut kod njih.

- Pacijen koga su izujedale pčele je primljen u čačansku bolnicu i zbrinut je u službi dermarologije. Stabilnih je vitalnih parametara, svestan. Međutim, on će zbog dalje opservacije na tom odeljenju biti zadržan par dana - izjavio je dr Bojan Pavlović iz Urgentne službe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike