Lucifer donosi probleme u pojedinim delovima zapadne Srbije: Užičani troše vodu za sve pare, ako nastave preti im restrikcija i isključenje!

13.07.2023

12:01

0

JKP "Vodovod" apeluje na sve građane na rubnim područjima grada da racionalno troše vodu

Lucifer donosi probleme u pojedinim delovima zapadne Srbije: Užičani troše vodu za sve pare, ako nastave preti im restrikcija i isključenje!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Zbog neracionane potrošnje problem sa vodosnabdevanjem mogao bi se aktivirati na teritoriji grada Užica, jer je primećena izuzetno neracionalna potrošnja od strane pojedinih građana na rubnim područjima grada.

- JKP "Vodovod" apeluje na sve građane na rubnim područjima grada da racionalno troše vodu, jer ukoliko se ponovi potrošnja od sinoć bićemo prinuđeni, zbog zaštite vodovodnog i pumpnog sistema, da pojedine bahate potrošače pa i pojedine pravce isključujemo sa vodovodne mreže - kažu u ovom javnom preduzeću i dodaju:

- Isto tako molimo građane da ukoliko primete nenamensku potrošnju ili krađu vode koja je primećena u poslednje vreme da nam anonimno dostave podatke kako bi smo mogli pravovremeno reagovati i zaštititi interese svih potrošača - dodaje se u saopštenju užičkog "Vodovoda".

Takođe, zbog pucanja vodovodne cevi u Ločevcima došlo je do prekida u snabdevanju vodom potrošača u delu Gornjih Branetića, delu Takova i u zaseoku Savići. Normalizacija snabdevanja vodom očekuje se do 14 časova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike