Gradonačelnik Đurić nakon kolapsa u Novom Sadu: Komunalne službe su na terenu i rade na otklanjanju i saniranju nastale štete (FOTO)

17.05.2023

23:17

0

Mnoge ulice su poplavljene, saobraćaj otežan i mnogi automobili su pod vodom

Gradonačelnik Đurić nakon kolapsa u Novom Sadu: Komunalne službe su na terenu i rade na otklanjanju i saniranju nastale štete (FOTO)
Milan Đurić - Copyright Printscreen Instagram /milandjuric_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić oglasio se preko svog Instagram naloga nakon što je ovaj grad pogodilo nevreme u poponevnim časovima. On je obavestio građane da su sve komunalne službe izašle na teren kako bi se što pre sanirala šteta.

- Strašno nevreme pogodilo je večeras Novi Sad koje je napravilo zastoje u saobraćaju. Sve komunalne službe su na terenu i rade na otklanjanju i saniranju nastale štete kako bi Grad nastavio normalno da funkcioniše u šta sam se lično uverio - napisao je Đurić.

 

 

Podsetimo, danas je u nastao potpuni kolaps nakon što je oko 19 časova nevreme pogodilo Novi Sad. Mnoge ulice su poplavljene, saobraćaj otežan i mnogi automobili su pod vodom. U nekim delovima grada padao je i grad.

Zbog nevremena prekinuta je i utakmica između ”Vojvodine” i ”Čukaričkog” koja se igrala na stadionu ”Karađorđe”.

Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je ranije na jake pljuskove sa grmljavinom na području Severne i Zapadne Srbije. 

Na društvenim mrežama pojavili su se mnogi snimci i fotografije jakog nevremena koje je pogodilo različite delove Srbije.

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike