Cvetni fijaker vožnjom kroz nišku Tvrđavu prikuplja novac za NURDOR

19.09.2020

09:07 >> 12:41

0

Cvetni fijaker vožnjom kroz nišku Tvrđavu prikuplja novac za NURDOR
Copyright Pixabay

Vožnjom Cvetnim fijakerom sreće kroz Nišku tvrđavu protekla nekoliko vikenda prikupljeno je skoro 25.000 dinara, kažu iz Turističke organizacije Niš. Akcija se nastavlja do 3. oktobra, a sav prikupljen novac će biti doniran Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Posetioci Tvrđave će do 3. oktobra svakog petka i subote u vremenu od 18 do 21 sat moći da se provozaju starim niškim fijakerom, uživaju, a budu i humani.

Vikipedia

– Ova manifestacija je deo Dana tvrđave i humanitarnog je karaktera, a na osnovu Sporazuma o saradnji između Turističke organizacije Niš i NURDOR-a prikupljeni prilozi biće donirani. Zaključno sa 18. septembrom prilog iznosi 24.870 dinara – kažu iz TON-a.

Besplatni vaučeri za vožnju se preuzimaju u Turističkom informativnom centru na ulazu u Tvrđavu radnim danima i na štandu TON-a kod Letnje pozornice u terminima vožnje fijakerom, dodaju iz ove organizacije.

– Nurdorova donatorska kutija postavljena je u prostorijama Turističkog informativnog centra na ulazu u Tvrđavu za sve posetioce koji žele da podrže poboljšanje kvaliteta uslova lečenja i života dece koja boluju od malignih bolesti – navode iz NURDOR-a.

Dani tvrđave je manifestacija edukativnog, zabavnog i promotivnog karaktera, kažu iz TON-a.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Južne vesti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike