Šapčani poludeli zbog čoveka koji je kupio 64 pileta u marketu: Odgovor jednog građanina je sve iznenadio

12.05.2023

21:10

1

Neki pretpostavljaju da ima restoran, ili kao i većina, da čuva meso u zamrzivaču

Šapčani poludeli zbog čoveka koji je kupio 64 pileta u marketu: Odgovor jednog građanina je sve iznenadio
piletina poskupljenje copy - Copyright Profimedia

Pojedini građani Šapca juče su ostali u šoku zbog prizora ispred jednog marketa. Naime, primetili su čoveka koji je izneo puna kolica pilića, pa su se zapitali - čemu ovakva bahatost?

Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na Fejsbuk stranici Šabačke vesti, čovek je kolica dogurao do automobila, kako bi u gepek stavio piliće, a građani tvrde da ih je ukupno bilo 64.

- Može li biti veći bezobrazluk! Jedan čovek kupio 64 pilića kojima ističe rok 10. maja. Kako misli da pojede tolike piliće za jedan dan ili šta će raditi sa njima! Postoji li još neko sem ovih ljudi. Da li zabraniti i ograničiti kupovinu!? - stoji u opisu fotografije.

 

 

Ipak, nisu ga svi sugrađani osuđivali zbog ove kupovine. Neki pretpostavljaju da ima restoran, ili kao i većina, čuva meso u zamrzivaču.

- Ne znam čemu mržnja prema ovom čoveku. Meso ima rok trajanja kao sveže i zato se na njemu istakne etiketa zaklano tada rok do tada recimo 5 dana. Isto to meso koje ističe rok za jedan dan kada ode u preradu odnosno tretira se solju i dimom može da traje još par meseci jer mu rok nije istekao pre prerade. Idemo sledeća stavka. Taj čovek možda drži ekspres restoran i potroši tu količinu mesa za jedan obrok radnicima (mesu nije istekao rok). Da li kupio jedno ili 1000 komada njegovo je pravo kao i pravo trgovca da mu proda. Zato ne lupajte gluposti jer ovim samo pokazujete koliko je ovaj narod pun mržnje prema svima i svakome - napisao je jedan od korisnika Fejsbuka.

Mnogi su bili saglasni sa njegovim stavom, pa su se zapitali da li su ostali zavidni jer čovek sa slike sebi može da priušti toliko pilića, dok su se drugi pitali kako je moguće da je fotograf zabeležio tačan broj komada živine u kolicima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike