Zbog radova na "Gazeli" od večeras noćne izmene saobraćaja

14.10.2020

18:51 >> 13:49

0

Autor: 24sedam

Zbog radova na "Gazeli" od večeras noćne izmene saobraćaja
ATA images/Antonio Ahel

Na gradskom delu auto-puta E-75, na mostu “Gazela” izvodiće se radovi na montaži ITS opreme večeras i 23. septembra od 23 časa do 4.00 časa ujutru u smeru ka Novom Beogradu, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Radovi u smeru ka Nišu obavljaće se sutra i 24. septembra u periodu od 23. 00 do 4.00 časa. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti slobodna jedna saobraćajna traka.

Auto-put E-75, petlja ,,Mali Požarevac“ – petlja “Umčari“ – do 4. oktobra radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova, kolovozna traka smera Niš – Beograd, zatvorena je za saobraćaj, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom suprotnog smera (Beograd-Niš). Smer Beograd – Niš, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Nova Crnja – Srpska Crnja, (u blizini raskrsnice Vojvode Stepe – put za Kikindu) – 22. septembra od 7 do 17časova, radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa. U zoni radova naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Auto-put E-75, petlja „Subotica Sever“ – petlja „Subotica Istok“ smer ka Novom Sadu, od 14. septembra od 7 časova radovi na rehabilitaciji vozne saobraćajne trake, a saobraćaj preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u dužini od 1200 metara. Planirani rok završetka radova je 09. oktobar.

Most preko reke Tamiš, kod Sečnja – radovi na redovnom održavanju do 15. oktobra na levoj strani mosta u smeru Sečanj – Boka. Saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Nema većih zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim stanicama

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Šid i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnim prelazima Kelebija i Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi