Neobična svadba na Kopaoniku: Mladenci stali na skije, pa posle spusta "opleli" Užičko kolo (FOTO/VIDEO)

25.03.2023

18:58

0

Mladenci, Mina Lazić sada već Filipović i Dimitrije Filipović su strastveni skijaši, pa su želeli da na taj način obeleže i ovaj veoma važan dan u njihovim životima

Neobična svadba na Kopaoniku: Mladenci stali na skije, pa posle spusta "opleli" Užičko kolo (FOTO/VIDEO)
Neobično venčanje na Kopaoniku - Copyright Foto: RINA

Ski sezona na Kopaoniku možda broji svoje poslednje dane za ovu godinu, ali iznenađenjima na ovoj planini nikad kraja. Uz one skijaše obučene u regularna odela predviđena za zimski sport, sa Pančićevog vrha sputili su se svečano obučeni mladenci sa svatovima do podnožja planine. Na ovaj prizor niko nije ostao imun.

- Svadbena svita koju su činili mladenci, njihovi roditelji, kumovi i svi svatovi koji znaju da skijaju krenula je sa vrha, a potom se zastavila na polovini staze gde se održalo građansko venčanje, i na kraju su se spustili do podnožja gde je žurka nastavljena - kaže za RINU pevač koji se našao na ovom neobičnom veselju.

Foto: RINA
 

Mladenci, Mina Lazić sada već Filipović i Dimitrije Filipović su strastveni skijaši, pa su želeli da na taj način obeleže i ovaj veoma važan dan u njihovim životima. Mina je IT programer, a Dimitrije pripadnik Jedinice za vanredne situacije.

- Sve je bilo tako zanimljivo i nesvakidašnje, i sigurno da će se ovo njihovo venčanje još dugo prepričavati. Iako su možda odstupili od nekih svakidašnjih običaja, ono što je ispoštovano jeste da su svi svatovi, ali sada u panceracima odigrali Užiko kolo, ništa im nije predstvaljalo problem, dodaje uz osmeh naš sagovornik.

Foto: RINA
 

Mladenici su mislili na svaki detalj, pa se tokom spusta na čelu kolone vijorila i spska trobojka.

- Čekaj da parkiramo, čuli su se veseli svatovi dok su prilazili muzici koja ih je dočekala. I naravno, svi su uredno parkirali svoj par skija i nastavili ovo neobično veselje.

RINA

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike