Ako prođe – prođe: Ovo su očekivanja hotelijera koji reklamiraju doček Nove godine na Zlatiboru

22.12.2020

06:26 >> 08:05

0

Autor: M. I.

Hotelijeri se nadaju čudu i produženom radnom vremenu

Ako prođe – prođe: Ovo su očekivanja hotelijera koji reklamiraju doček Nove godine na Zlatiboru
Copyright RINA

Užice – Prethodnih dana slika sa plakatima koji najavljuju doček Nove godine obišla je Srbiju. Ko će i gde proslaviti odlazak starog i početak novog leta, veliko je pitanje, i u većini slučajeva ne zavisi toliko ni od epidemioloških mera koliko od svesti i savesti svih građana.

Hotelijeri se nadaju čudu i produženom radnom vremenu, kako na svoje račune ne bi upisali još veći minus.

– Pripreme za doček Nove godine mi smo počeli još u januaru, napravili plan i angažovali pevače. Sve je zakazano, ali ipak sve zavisi od epidemioloških mera. Ako Krizni štab donese odluku da se ne radi, mi nećemo organizovati proslavu i to je jasno kao dan. Ali ipak smo optimisti i nadamo se da će sve proteći po planu, međutim, kako stvari sada stoje, do čuda neće doći. Mi preuzimamo rizik, jer nemamo drugog izbora – izjavili su za RINU u “Pjević ivent centru” na Zlatiboru.

Pročitajte još:

Prema rečima menadžmenta, interesovanja ima poprilično i već su prodate neke od rezervacija.

– Ko god se plaši da će da se zarazi, on će Novu godinu dočekati kod kuće. Mi svima koji nas pozovu da se informišu o rezervacijama odmah navedemo da je vrlo moguće da se proslava neće održati i da budu spremni i na tu opciju – rekli su zaposleni u ugostiteljskom objektu na Zlatiboru.

Pored srpskih planina, doček se najavljuje i u mnogim prestoničkim klubovima. Ugostitelji ne odustaju od ponude i rade po principu ako prođe – prođe, a ko ima hrabrosti doći će, samo je pitanje da li će deset dana nakon što budu uživali uz poznate pevače završiti u nekoj od kovid bolnica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike