Uhapšeni huligani koji su divljali na ulici: Policija ih zatekla pored obijenog frižidera sa pićima (VIDEO)

14.10.2020

11:19 >> 13:34

0

Uhapšeni huligani koji su divljali na ulici: Policija ih zatekla pored obijenog frižidera sa pićima (VIDEO)
Copyright Printscreen Instagram/NS Uživo

Novosadska policija uhapsila je dvojicu huligana (21) koji su divljali na ulici, a potom obili frižider s pićima. Njih su kamere snimile kako čupaju cveće iz žardinjere, a potom nastavljaju da uništavaju ulični inventar u Železničkoj ulici.

Na snimku koji je portal “NS Uživo” objavio na svom Instagram nalogu vide se trojica mladića koji su se kretali ulicom, kada je jedan od njih zastao i iz čista mira iščupao cveće iz žardinjere.

 

View this post on Instagram

 

Dva huligana uništavaju imovinu u Železničkoj ulici #nsuzivo #novisad

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on Oct 1, 2020 at 11:09pm PDT

Potom je u istoj ulici uzeo barijeru za saobraćaj i njime udarao unaokolo. U tome mu se, kako se može videti na snimku, pridružio jedan od mladića koji je bio s njim.

Ispostavilo se da tu nije bio kraj njihovom divljanju. Pokušali su da obiju jedan frižider s pićima na ulici, ali u tome nisu uspali, pa su se ustremili na drugi.

– Policija ih je noćas zatekla ispred jedne prodavnice u Novom Sadu, neposredno nakon što su, kako se sumnja, obili frižider s pićima. Njih dvojica su sa još jednom osobom u centru grada bacali stvari, prevrtali kante za smeće i lomili žardinjere, pa će osim za krađu protiv njih biti podnete i prekršajne prijave iz Zakona o javnom redu i miru – kažu u MUP.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike