24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Сајам запошљавања

03.06.2022

06:23

0

Autor: 24sedam

Укупно је исказано око 400 слободних радних места које ће се попунити у наредном периоду од шест месеци од одржавања сајма запошљавања

24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Сајам запошљавања
Ilustracija - Copyright Pexels

Национална служба за запошљавање, Филијала Суботица, Испостава Бачка Топола организује Сајам запошљавања у Бачкој Тополи, данас, у петак 03. јуна, од 10 до 13 часова у Дому културе (изложбена сала), улица Главна бр. 12.

Послодавци су и ове године исказали потребу за великим бројем образовних профила и радних места, где свако може да пронађе адекватно запослење како у свом основном тако и у алтернативном занимању.

Укупно је исказано око 400 слободних радних места које ће се попунити у наредном периоду од шест месеци од одржавања сајма запошљавања.

Opština Bačka Topola
 

На предстојећој манифестацији очекује се присуство  20 послодаваца.

Незапосленима је на сајму омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца који имају потребу за запошљавањем кадрова њихове струке. Током разговора са послодавцима, имају прилику да се представе, изнесу своје професионалне карактеристике, оставе добар  утисак, и што је најважније на истом месту и у исто време лично предају пријаву за запослење и радну биографију (ЦВ) за већи број слободних послова према властитом избору. У непосредном контакту са кандидатима послодавци преузимају радне биографије, обављају  прелиминарне разговоре или се на лицу места договарају о условима за запошљавање.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Општине Бачка Топола која је доделила средства.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike