24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Јавни конкурс за доделу средстава за одржаванје традиционалне манифестација "Сармијада"

19.09.2022

17:45

0

Autor: 24sedam

Општина Бачка Топола нема обавезу да потроши сва расположива средства за ову намену, а финансираће само пројекте који испуњавају дефинисане критеријуме

24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Јавни конкурс за доделу средстава за одржаванје традиционалне манифестација "Сармијада"
Грб Бачке Тополе - Copyright Opština Bačka Topola

Средства се додељују за суфинасирање одржавања традиционалне манифестације „Сармијада“ у 2022. години у Бачкој Тополи.

На основу овог конкурса додељују се средства од 750.000,00 динара, која су планирана за ову намену у буџету за 2022. годину. Износ одобрених средстава може бити мањи од износа тражених средстава.

Општина Бачка Топола нема обавезу да потроши сва расположива средства за ову намену, а финансираће само пројекте који испуњавају дефинисане критеријуме.

Средства су строго наменског карактера, општина задржава право да наменско трошење средстава проверава преко својих органа.

Право учешћа на овом конкурсу за доделу буџетских средстава имају удружења која испуњавају следеће услове: - да је удружење регистровано у складу са Законом удружењима ("Службени гласник РС" број 51/2009 и 99/2011-др.закони, 44/2018); - да је седиште удружења на територији општине Бачка Топола; - да је директно одговорно за припрему и извођење пројекта; - да је удружење поднело извештај о реализацији програма/пројекта и оправдало средства додељена у прошлогодишњем конкурсу; - да није у поступку ликвидације, стечајном поступку или под привременом забраном обављања делатности; - да нема блокаду рачуна, пореске дугове или дугове према организацијама социјалног осигурања; - право на подношење пријаве имају удружења грађана из области пољопривреде са искуством у организовању масовних манифестација (преко 3000 посетилаца). 

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Општине Бачка Топола која је доделила средства.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike