24SEDAM ZRENJANIN Prijem za predstavnike Internacionalne policijske asocijacije IPA iz Grčke

27.10.2022

13:30

0

Autor: 24sedam

Haralambos je zameniku Saši Santovcu uručio plaketu IPA regije Zakintos

24SEDAM ZRENJANIN Prijem za predstavnike Internacionalne policijske asocijacije IPA iz Grčke
Copyright Opština Zrenjanin

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac primio je danas u Gradskoj kući delegaciju Internacionalne policijske asocijacije IPA iz Grčke – podregion Zakintos. 

Poželevši im dobrodošlicu, Santovac je podsetio da je sredinom juna upriličio i prijem za predstavnike Internacionalne policijske asocijacije IPA iz Crne Gore i Poljske i da se sprovode brojne aktivnosti koje se odnose na tu asocijaciju, a da je sve to, kako je naveo, očigledan pokazatelj dobrog rada IPA-e u Zrenjaninu.

Santovac je istakao da Grad Zrenjanin u tim aktivnostima daje podršku IPA regiji Zrenjanin i izrazio zadovoljstvo što gosti sa Zakintosa u okviru prve posete Srbiji borave u našem gradu.

Predsednik IPA regije Zakintos Haralambos Adrijopulus zahvalio je na gostoprimstvu istakavši da su prvi utisci veoma dobri i da je jedan od ciljeva posete druženje, odnosno upoznavanje i razmena poslovnih informacija.

Haralambos je zameniku Saši Santovcu uručio plaketu IPA regije Zakintos.

U ime domaćina, IPA regije Zrenjanin, na prijemu se zahvalio predsednik Mile Pejić, a među delegacijom iz Srbije u našem gradu bio je i  predsednik IPA Podunavlje Perica Milovanović.

IPA je jedina međunarodna strukovna organizacija policajaca, kako aktivnih tako i penzionisanih, bez obzira na funkciju, rang, religiju, pol, nacionalnost, rasu. To je politički i poslovno potpuno nezavisna i nevezana ni za jednu drugu organizaciju ili udruženje, a otvorena je za policajce svih država, za jednostavne i neograničene odnose između policajaca i za uspostavljanje mogućnosti međusobne izmene strukovnih iskustava.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Zrenjanin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike