24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Обавештење о сузбијању комараца

11.07.2022

13:03

0

Autor: 24sedam

Акција сузбијања комараца ће се вршити у дану са повољном метеоролошком ситауацијом

24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Обавештење о сузбијању комараца
Ilustracija - Copyright Pexels

Обавештавамо Вас да ће у периоду од 11.07.2022. до 16.07.2022 године бити извршен третман из ваздуха одраслих форми комараца на територији општине Бачка Топола и то у следећим насељеним местима:

Бачка Топола у насељеним местима: Бачка Топола, Зобнатица, Карађорђево, Мали Београд, Бачки Соколац, Томиславци, Криваја, Горња Рогатица, Стара Моравица, Пачир, Панонија, Ново Орахово, Победа, Његошево, Светићево, Кавило, Средњи Салаш, Бајша, Богарош, Багремово, Гунарош и третман критичних приобалних зона око језера.

Акција сузбијања комараца ће се вршити у дану са повољном метеоролошком ситауацијом. У случају неодговарајућих метеоролошких услова, акција сузбијања комараца ће се померити за други термин, о чему ћете бити накнадно обавештени.

Биоцид који ће се применити у сузбијању одраслих форми комараца из ваздуха је Неопироx ламбда 2,0 чија је активна материја ламбдацихалотрин.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Општине Бачка Топола која је доделила средства.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike