24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Енергетска ефикасност - Од петка се могу пријавити добављачи и грађевинске компаније које ће изводити радове

26.05.2022

10:00

0

Autor: 24sedam

Компаније могу да доставе потребну документацију до 13. јуна 2022. године

24СЕДАМ БАЧКА ТОПОЛА Енергетска ефикасност - Од петка се могу пријавити добављачи и грађевинске компаније које ће изводити радове
Грб Бачке Тополе - Copyright Opština Bačka Topola

У оквиру Конкурса за подстицај енергетске ефикасности, Општина Бачка Топола ćе 27. маја 2022. године, у петак објавити конкурс за добављаче и компаније које ће изводити радове. Конкурсна пријава ćе бити доступна на званичној интернет страници Општине Бачка Топола, на следеćем линку: http://www.btopola.org.rs/sr/konkursi.

Компаније могу да доставе потребну документацију до 13. јуна 2022. године, након чега ćе бити бодовани и рангирани од стране надлежне комисије. Општина ће конкурсну пријаву за грађане објавити након истека жалбеног рока и објављивања коначног рангирања, уз сагласност Министарства рударства и енергетике.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Општине Бачка Топола која је доделила средства.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike