24SEDAM ZRENJANIN Gradonačelnik Salapura sinoć otvorio 37. “Dane piva”

10.08.2022

20:03

0

Autor: 24sedam

Rekao je i da će narednih dana na našim gradskim ulicama i trgovima biti mnogo programa

24SEDAM ZRENJANIN Gradonačelnik Salapura sinoć otvorio 37. “Dane piva”
Copyright Opština Zrenjanin

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura otvorio je sinoć, na Žitnom trgu, 37. “Dane piva” koji će u našem gradu trajati do 14. avgusta.

Obraćajući se velikom broju posetilaca na Žitnom trgu gradonačelnik je rekao da će “dani piva” i ove godine sigurno pružiti nezaboarvne trenutke za svakog od njih kojih će se sećati, voleti i ceniti, ali pre svega istinski podsećati da su zrenjaninski “Dani piva” izvorno zrenjaninski.

Rekao je i da će narednih dana na našim gradskim ulicama i trgovima biti mnogo programa, mnogo zabave i edukativnog, sportskog i muzičkog programa i da ćemo se uz dobro pivo i gurmanske specijalitete svi s ponosom sećati ovih 37. “Dana piva”. 

- Želim da se lepo provedete i da uživate jer ste to zaslužili, a zaslužili ste jer ste naše “Dane piva” promovisali širom Srbije, ali i van granica naše zemlje i zato su naši “Dani piva” jedna od deset najposećenijih manifestacija u Srbiji. Želim vam dobru zabavu i da se sledeće godine vidimo ponovo. Živeli! - poručio je gradonačelnik Salapura.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Zrenjanin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike