24SEDAM ČAČAK Od ove sezone klizalište na gradskoj plaži, otvaranje 17. decembra

15.12.2022

19:12

0

Autor: 24sedam

Uz već tradicionalnu klizališnu sezonu ove zime će prvi put biti organizovan festival Zimska čarolija

24SEDAM ČAČAK Od ove sezone klizalište na gradskoj plaži, otvaranje 17. decembra
pionLed1 - Copyright MN Press

U Sportskom centru “Mladost“ su u završnoj fazi pripreme za novu klizališnu sezonu. Brojni naši sugrađani će ove godine biti u prilici da uživaju u zimskim čarolijama u jednom sasvim novom ambijentu.

Naime, klizalište je po prvi put postavljeno u novom ambijentu gradske plaže, a za brojne posetioce su planirani i novi sadržaji.

– Po prvi put će naši posetioci biti u prilici da praznične, ali i dane raspusta provedu u novom ambijentu. Postavljeno je klizalište nove generacije na prostoru gradske plaže. Verujemo da ćemo brojnim posetiocima koji će upravo zimski period provesti u Čačku priuštiti zadovoljstvo boravka na ledu, ali i celom ovom prostoru gde će ih čekati novi sadržaji, sa samo jednim ciljem da se pre svega dečja graja čuje u predstojećim danima – rekao je direktor SC “Mladost“ Matija Bratuljević.

Uz već tradicionalnu klizališnu sezonu ove zime će prvi put biti organizovan festival Zimska čarolija, koji će se paralelno održavati na prostoru gradske plaže.

– Jedan smo od retkih gradova koji se može pohvaliti ovako uređenim delom. Svima je jasno koliko je urađeno na ovom prostoru u prethodnih nekoliko godina. Osnovni motiv i želja su nam da gradska plaža “živi“ i u zimskom periodu, a naravno cilj je da našim sugrađanima ponudimo adekvatne sadržaje u kojima će svako za sebe naći lepu razonodu i zadovoljstvo tokom naredne sezone – rekao je pomoćnik gradonačelnika Miloš Stevanić.

U sklopu manifestacije Zimska čarolija planiran je bogat muzički program, zatim humanitarni bazar na kome će izlagati čačanski proizvođači, velika novogodišnja jelka želja, kao i brojna iznenađenja.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Čačak koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike