24SEDAM PANČEVO Drugo likovno druženje invalida rada

16.12.2022

13:37

0

Autor: 24sedam

Grad Pančevo je za funkcionisanje 16 udruženja sa invaliditetom i hroničnim bolestima za ovu godinu izdvojio 10 miliona dinara

24SEDAM PANČEVO Drugo likovno druženje invalida rada
Copyright Printscreen/YouTube

U organizaciji Udruženja invalida rada i osoba sa invaliditetom grada Pančeva biće održano 2. likovno druženje udruženja invalida rada sa područja Srbije.

Na slikarskoj radionici u Pančevu sa polaznicima radionice radi više slikara iz nekoliko gradova, među njima slikarka iz Pančeva Jelena Badnjevac-Ristić. Radionica će trajati do kraja dana, a završiće se izložbom radova nastalih na ovom druženju, piše pancevoinfo.rs.

Prisutnim likovnim stvaraocima obratio se Milenko Čučković, član gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku. Uputio im je reči dobrodošlice i istakao da Grad Pančevo podržava rad udruženja sa invaliditetom i hroničnim bolestima, kako kroz materijalne troškove tako i za projekte kao što je i ovo likovno druženje, koje postaje tradicionalno.

Grad Pančevo je za funkcionisanje 16 udruženja sa invaliditetom i hroničnim bolestima za ovu godinu izdvojio 10 miliona dinara.

Promo/ Grad Pančevo
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike