24SEDAM ZRENJANIN Drugi “Noćni bazar” održaće se sutra od 17 časova, na Maloj pijaci

21.07.2022

14:45

0

Autor: 24sedam

Marija Radojčić, pokretač i organizatorka manifestacije kojoj se priključio i Zrenjanin, kaže da je odziv na prvi “Noćni bazar” bio iznad očekivanja

24SEDAM ZRENJANIN Drugi “Noćni bazar” održaće se sutra od 17 časova, na Maloj pijaci
Copyright Opština Zrenjanin

Nakon uspešne premijere u Zrenjaninu, pre mesec dana, manifestacija “Noćni bazar” ponovo će biti održana sutra, 22. jula, na prostoru Male pijace u Jug Bogdanovoj ulici, u terminu od 17-23 časa, najavili su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare. 

O drugom “Noćnom bazaru” govorili su Marija Radojčić organizatorka manifestacije i Branislav Dobrijević, rukovodilac odeljenja pijaca u JKP “Pijace i parkinzi” Zrenjanin.

Izrazivši zadovoljstvo zbog uspešno održanog prvog “Noćnog bazara” i značajnog interesovanja naših sugrađana, Dobrijević je rekao da je želja JKP “Pijace i parkinzi” da se ta saradnja nastavi i manifestacija postane tradicionalna i da se održava u našem gradu jednom mesečno. Pozvao je sugrađane da sutra posete pijacu u Jug Bogdanovoj ulici, da ih tamo očekuje veliki broj izlagača, oko stotinu, ali i prigodan zabavni program.

Marija Radojčić, pokretač i organizatorka manifestacije kojoj se priključio i Zrenjanin, kaže da je odziv na prvi “Noćni bazar” bio iznad očekivanja, i što se tiče izlagača i kada su u pitanju posetioci.  

- Hvala Gradu Zrenjaninu i preduzeću “Pijace i parkinzi” na dobrodošlici i domaćinskoj atmosferi koju smo svakako osetili prošli put. Verujem da će Zrenjaninci i ovoga puta posetiti “Noćni bazar” bar u broju kakav je bio prethodno. “Bazar” kao mali karavan putuje po Srbiji, ovog meseca čak šest događaja organizujemo i zadovoljstvo nam je što opet možemo da budemo u Zrenjaninu. Pokazalo se da zaista ima smisla ovako nešto raditi u Zrenjaninu i dobro je da ljudi ovde zaista imaju svest koliko je važno i korisno da kupuju od malih proizvođača, koji će izlagati i ovoga puta - rekla je Radojčić i najavila još širu i bogatiju ponudu na tezgama, od gastronomskog do robnog dela, predmeta za domaćinstvo, ručno pravljenih igračaka, domaće kozmetike, nakita.

U sklopu manifestacije održaće se i zabavno-muzički program, koji počinje u 20 časova, a sve prisutne zabavljaće duo “Nautilus” iz Novog Sada. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Zrenjanin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike