24SEDAM STARA PAZOVA 300 domaćinstava dobija novu stolariju, kotlove, izolaciju i solarne panele

07.12.2022

10:15

0

Autor: 24sedam

Ugovore su uručili pomoćnik ministra za rudarstvo i energetiku Milan Macura i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović

24SEDAM STARA PAZOVA 300 domaćinstava dobija novu stolariju, kotlove, izolaciju i solarne panele
Copyright RTV Stara Pazova

Opština Stara Pazova u julu mesecu 2022. godine raspisala je javni konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova a danas je u Skupštinskoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi održano potpisivanje ugovora odabranim učesnicima konkursa.

Uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike kao i lokalne samouprave, 300 domaćinstva dobiće novu stolariju, kotlove, bolju izolaciju, solarne panele.

Projekat se realizuje po Javnom konkursu za sufinansiranje mera energetske sanacije, koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji opštine Stara Pazova.

Ugovore su uručili pomoćnik ministra za rudarstvo i energetiku Milan Macura i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, piše RTV Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike