24SEDAM STARA PAZOVA Do leta 15 novih igrališta za decu u svim mestima staropazovačke opštine

07.12.2022

11:09

0

Autor: 24sedam

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović istakao je da je jednako značajno to što se svi elementi koji postoje u parkiću proizvode upravo u Staroj Pazovi i ponosan je što su naši privrednici napravili te proizvode

24SEDAM STARA PAZOVA Do leta 15 novih igrališta za decu u svim mestima staropazovačke opštine
pipi - Copyright novisad.rs

Roditelji i sugrađani su insistirali na izgradnji novih igrališta za decu jer su stara već dotrajala i oštećena. Lokalna samouprava je poslušala apel i napravila plan da svako mesto u staropazovačkoj opštini dobije novi prostor za igranje kako bi deca u najskorijem periodu mogla da uživaju u njemu. U svakom mestu u Opštini će biti bar po jedno igralište dok će u većim mestima biti i po tri ili četiri. U parku u Staroj Pazovi je igrališe potpuno završeno, u toku je izgradnja i na ostalim planiranim lokacijama a na proleće se nastavljaju radovi.

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović istakao je da je jednako značajno to što se svi elementi koji postoje u parkiću proizvode upravo u Staroj Pazovi i ponosan je što su naši privrednici napravili te proizvode, piše RTV Stara Pazova.

U planu je da se izgradi od 12 do 15 igrališta do leta 2023. godine u kojima će sva deca sa teritorije Opštine moći svakodnevno da se igraju. Ovo je još jedna u nizu neophodnih investicija lokalne samouprave u kojima se posebna pažnja posvećuje najmlađim sugrađanima.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike