24SEDAM STARA PAZOVA Nagrada Turističkoj organizaciji Stare Pazove za najbolji promotivni materijal

29.11.2022

15:10

0

Autor: 24sedam

Turističke organizacije su predstavljale ono najbolje iz svojih sredina a staropazovačka ima raznovrsnu ponudu

24SEDAM STARA PAZOVA Nagrada Turističkoj organizaciji Stare Pazove za najbolji promotivni materijal
Rtv Stara Pazova (3) - Copyright Printskrin/Jutjub/ Rtv Stara Pazova

Na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma koji je održan u Kragujevcu od 24. - 26. novembra, predstavljeni su turistički potencijali, atrakcije i programi putovanja. Turistička organizacija opštine Stara Pazova osvojila je prvo mesto u kategoriji za najbolji promotivni materijal. U takmičenju je učestvovalo 50 turističkih organizacija iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Na ocenjivanju su bile dve brošure: opšta brošura opštine Stara Pazova "Iz srca sve lagano" sa 5 turističkih razglednica, i "Sakralni objekti opštine Stara Pazova", piše RTV Stara Pazova.

Turističke organizacije su predstavljale ono najbolje iz svojih sredina a staropazovačka ima raznovrsnu ponudu. Izdavač pobedničke brošure je Turistička organizacije opštine Stara Pazova. Autori tekstova su Milivoj Kovačević, Vesna Bogdanović, Jelena Subotić i Dragana Zorić Stanojković, direktorka, koja ističe da se ponose ovom nagradom, ali s obzirom na neprestan razvoj turizma u pripremi su već novi promotivni materijali. 

Oni koji nisu u mogućnosti da dođu do štampane verzije postojeće brošure Iz srca sve lagano, mogu je pronaći na sajtu Turističke organizacije u online izdanju.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike