24SEDAM STARA PAZOVA Turistička ponuda opštine Stara Pazova uskoro i pred turistima u Beogradu

17.11.2022

15:34

0

Autor: 24sedam

Gosti su upoznati sa gastronomijom ovog kraja, sa slašću su probali pazovačke kifle, ćufte, nadlacke ali i pića koja se proizvode baš u ovim krajevima

24SEDAM STARA PAZOVA Turistička ponuda opštine Stara Pazova uskoro i pred turistima u Beogradu
Rtv Stara Pazova (3) - Copyright Printskrin/Jutjub/ Rtv Stara Pazova

Poslednjih godina je sve više i domaćih i stranih turista u Srbiji. Prvo što svi urade - posete Beograd. Kako bi proširili svoje ponude i izvan prestonice, turističke agencije su juče, uz podršku brojnih medija, na inicijativu Turističke organizacije Beograda i Privredne komore Srbije obišle niz značajnih lokacija i atrakcija u staropazovačkoj opštini, naravno uz domaćina Draganu Zorić Stanojković, direktorku Turističke organizacije Stara Pazova.

Gosti su upoznati sa gastronomijom ovog kraja, sa slašću su probali pazovačke kifle, ćufte, nadlacke ali i pića koja se proizvode baš u ovim krajevima. Samo neke od znamenitosti koje su obišli su dvorac Šlos, Zavičajna kuća heroja Janka Čmelika, Muzej Macura i Kuća fudbala a poslednja lokacija bila je vinarija Teodos u Surduku, pokraj prelepog Dunava gde su se gosti maksimalno opustili i uživali u čarima prirode, vinograda i degustacije domaćeg vina i rakije.

Pored svega jedinstvenog što nudi opština Stara Pazova niko ne ostane ravnodušan a plod ove saradnje će se videti već u narednim mesecima kada novi turisti počnu da obilaze naše predele.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike